Vakantie Financieren

Let op! Geld lenen kost geld

Wil je na een lange tijd wéér eens op vakantie, maar heb je niet voldoende geld voor deze vakantie? Mogelijk kom je in aanmerking voor een lening bij een Nederlandse kredietverstrekker. Een gemiddelde vakantie kost al gauw 700 euro per persoon. Vooral een gezin met twee of drie kinderen is veel geld kwijt aan een buitenlandse vakantie. Het komt wel eens voor dat vakantiegangers geld te kort komen om hun vakantie te financieren.

Hoeveel wil én kan ik lenen voor mijn vakantie?

Voordat je zomaar een bedrag leent is het uiteraard verstandig om te bepalen wat het exacte bedrag is dat je nodig hebt om je vakantie te kunnen financieren. Het bedrag dat je kunt lenen is afhankelijk van (soort) netto maandinkomen, het inkomen van je partner, hypotheek- of huurlast én thuiswonende kinderen.

Zodra je weet hoeveel geld je nodig hebt voor je vakantie is het mogelijk verstandig om een persoonlijke lening af te sluiten. Mocht je totaal nog geen idee hebben hoeveel geld je van plan bent om te besteden, dan is het mogelijk verstandig om te kijken naar de mogelijkheden voor een flexibel krediet. Je leest op deze pagina meer over de verschillen tussen een persoonlijke lening óf een doorlopend krediet (flexibel).

vakantie-op-afbetaling

Vakantie op afbetaling

Voorheen waren er diverse aanbieders van vakanties die een vakantie aanboden op afbetaling. D-reizen en Neckermann kwamen met ‘vakanties op afbetaling’. De laatste jaren hebben de vakantieaanbieders besloten om te stoppen met dergelijke oplossingen. Het enige wat je op het moment kunt doen om je vakantie te financieren is om geld te lenen bij een kredietverstrekker. Het principe is ongeveer hetzelfde. Je dient hiervoor echter wél een financiering af te sluiten.

Droomreis waarmaken

Ben je van plan om een verre of dure reis te maken?  Er zijn voldoende mogelijkheden om deze reis te financieren indien je niet beschikt over de juiste hoeveelheid liquide middelen. Lenary.nl vergelijkt tientallen Nederlandse aanbieders van kredieten die geld verstrekken vanaf 2.500 tot 75.000 euro.

Vakantie
5 (100%) 1 vote
De allergoedkoopste lening

Leningen oversluiten?

Sluit je lening(en) over en leen eventueel bij. Oversluiten = besparen!