Camper Financieren

Let op! Geld lenen kost geld

Een camper kopen is een forse investering. Veel mensen zijn niet in staat om het totale bedrag in één keer te betalen. Een mogelijke uitkomst voor deze consument is om geld te lenen voor een camper. Er zijn veel aanbieders van kredieten die een lening verschaffen voor het financieren van een camper.

Camper financieren bij verkoper

Een nieuwe camper is in sommige gevallen te financieren bij de verkoper van de campers. Een tweedehandscamper daarentegen is in vrijwel geen enkel geval direct te financieren bij de verkoper. Daarnaast schrijft een nieuwe camper ook veel af, waardoor het al gauw interessant wordt om een tweehandscamper aan te schaffen in plaats van een nieuwe camper.

Met een persoonlijke lening betaal je een vaste percentage rente. Bij de aanschaf van een camper weet je namelijk al hoeveel geld je ongeveer kwijt bent, waardoor het mogelijk niet verstandig is om een doorlopend krediet te nemen. Bij een doorlopend krediet kan de rente iedere maand schommelen en is het niet zeker wat je maandelijks moet terugbetalen.

geld-lenen-voor-camper

Waarom zou je een camper kopen?

Een vakantie in een camper is écht anders dan een vakantie met de tent of vliegtuig. Zodra je de sleutel in het contact doet rijdt je weg naar je bestemmingsplaats. Zo ben je flexibel met de bestemmingen en gaat achteruitrijden gemakkelijker dan met een caravan. Het grootste voordeel is waarschijnlijk wél dat je vrij kunt overnachten waar je maar wilt. Je bent niet gebonden aan bepaalde openingstijden of vertrektijden, waardoor je alles in eigen handen hebt.

Camper Financieren
5 (100%) 1 vote
De allergoedkoopste lening

Leningen oversluiten?

Sluit je lening(en) over en leen eventueel bij. Oversluiten = besparen!